Chefs's en Classics menu
I n h e e m s
ij Restaurant Inheems presenteren we met trots twee heerlijke menu-opties: het Chef's menu en het Classic menu.
Bij Restaurant Inheems hebben we een voorkeur voor de Franse culinaire traditie. Onze passie is u de meest heerlijke en smaakvolle gerechten te serveren.
We hechten hierbij veel waarde aan het gebruik van lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Op die manier kunnen we de pure smaken behouden en willen we u een bijzondere culinaire ervaring bezorgen.
3 gangen
42,-
4 Gangen *
53,-
5 Gangen **
64,-
Chef's menu
Elk maand laten wij u graag genieten van een nieuw Chef’s menu.
Het Chef’s menu koken we ook geheel vegetarisch. We houden zoveel mogelijk rekening met diëten en allergieën.
Dun gesneden zeebaars
Met pompoenchutney, Ras el Hanout en passievrucht dressing
Gelakte aubergine
Met een salade van gamba, komkommer en kokos
Zacht gegaarde eendenbout
Met spitskool, shiitake en bonito
Kalfsribeye van de bbq
Met Opperdoezer ronde, mosterd en knolselderij
Framboos
Met lychee, rozen en basilicum
vegetarisch
Salade van witlof
Met knolselderij, truffelcrème en zacht gegaarde eidooier
Gelakte aubergine
Met edamame, komkommer en kokos
Geroosterde spitskool
Met shiitake en sesamvinaigrette
Tarte tatin van rode ui
Met rode bes, Époisse en balsamico
Framboos
Met lychee, rozen en basilicum
INHEEMS
Classics
Voor/tussengerechten
Gelakte aubergine
17,-
Met een salade van gamba, komkommer en kokos
Steak tartaar
17,-/27,-
Met truffelcrème, zacht gegaarde eidooier en cornichons
Kalfszwezerik
22,-
Met crème van geroosterde bloemkool en zure bom
Hoofdgerechten
Vis van de dag
Dagprijs
Tarte tatin van rode ui
24,-
Met rode bes, Époisse en balsamico
Geroosterde tamme eendenborst
29,-
Met gele biet, polenta en jus van koffie en kerrie
Nagerechten
Crémeux van mandarijn
11,-
Met bastogne, vanille en tonkaboon
Kazen van L’amuse
16,-
Met vijgencompote en dadelcake