Chef's en Classics menu
ij Restaurant Inheems presenteren we met trots twee heerlijke menu-opties: het Chef's menu en het Classic menu.
Bij Restaurant Inheems hebben we een voorkeur voor de Franse culinaire traditie. Onze passie is u de meest heerlijke en smaakvolle gerechten te serveren.
We hechten hierbij veel waarde aan het gebruik van lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Op die manier kunnen we de pure smaken behouden en willen we u een bijzondere culinaire ervaring bezorgen.
Elk maand laten wij u graag genieten van een nieuw Chef’s menu.
Het Chef’s menu koken we ook geheel vegetarisch. We houden zoveel mogelijk rekening met diëten en allergieën.
Chef's menu
Gemarineerde tartaar van tonijn
Met krokante wafel, venkel en kappertjes
Terrine van tam gevogelte
Met kweepeer, pruim en brioche
Ravioli
Gevuld met paddenstoelen, krokante enoki en pompoen saus
Gebraiseerde kalf
Met hachee, geroosterde bieten en krokante aardappel
Tarte tatin van appel
Met advocaat en crumble van boterkoek en citroen
Kazen van L'Amuse i.p.v. dessert (€5,- supplement)
5 gangen **
67,-
4 gangen *
56,-
3 gangen
45,-
vegetarisch
Gemarineerde artisjok
Met crème van artisjok, venkel en kappertjes
Geroosterde biet
Met mierikswortel, mosterdblad en mosterdvinaigrette
Ravioli gevuld
Met paddenstoel, krokante enoki en saus van pompoen
Spitskool uit de oven
Met saus van paprika en harissa en feta
Tarte tatin van appel
Met advocaat en crumble van boterkoek en citroen
Kazen van L'Amuse i.p.v. dessert (€5,- supplement)
5 gangen **
62,-
4 gangen *
52,-
3 gangen
42,-
Classic
Voor/tussengerechten
Zeeuwse oesters
Vanaf 3,50 p.s.
Klassiek, per stuk 3,50 Oosterse wijze, per stuk 3,95
Gemarineerde tartaar van tonijn
17,-
Met krokante wafel, venkel en kappertjes
Bisque van kreeft
19,-
Met Noordzeekrab en tosti van gamba
Steak tartaar
17,-
Met truffelcrème, zacht gegaarde eidooier en cornichons
Hoofdgerechten
Vis van het seizoen
Dagprijs
Tarbot
32,-
Met boleten, crumble van hazelnoot en saus paddenstoel
Spitskool uit de oven
26,-
Met saus van paprika en harissa en feta
Wilde eend
32,-
Met gepekelde biet, pruim, polenta en jus van zwarte peper
Steak tartaar
26,-
Met truffelcrème, zacht gegaarde eidooier en cornichons
Bijgerecht
5,95
Ambachtelijke friet met huisgemaakte mayonaise
Nagerechten
Kazen van L’amuse
17,-
Met dadelcake en notenvijgenbrood
Kniepertje
11,-
Met koffie, gepocheerde peer en mascarpone