Chef's en Classics menu

5-gangen Chef’s menu
nu slechts € 55,-
Voorjaarsactie

Geldig op dinsdag, woensdag en
donderdag tot en met 17 april 2025.

B

ij Restaurant Inheems presenteren we met trots twee heerlijke menu-opties: het Chef's menu en het Classic menu.

Bij Restaurant Inheems hebben we een voorkeur voor de Franse culinaire traditie. Onze passie is u de meest heerlijke en smaakvolle gerechten te serveren.

We hechten hierbij veel waarde aan het gebruik van lokale en seizoens­gebonden ingrediënten. Op die manier kunnen we de pure smaken behouden en willen we u een bijzondere culinaire ervaring bezorgen.

Elk maand laten wij u graag genieten van een nieuw Chef’s menu.

Het Chef’s menu koken we ook geheel vegetarisch. We houden zoveel mogelijk rekening met diëten en allergieën.

Chef's menu

In zoutkorst gegaarde rode biet

Met geschroeide Skrei, crème van oester en dragon


Buffelmozzarella

Met gedroogde tomaat en pesto van rucola en Rispens schapenkaas

Geschroeide kwartel

Met fregola, boerenkool en saus morille

BBQ geroosterde kalfsribeye

Met terrine van knolselderij, gekonfijte sjalot en mosterd

Panna cotta van banaan

Met mango, melocake van hibiscus en kokos


Kazen van L’amuse i.p.v. dessert (5,- supplement)

5 gangen **

69,-

4 gangen *

58,-

3 gangen

47,-

vegetarisch

In zoutkorst gegaarde rode biet

Met wakame en bundelzwam

Buffelmozzarella

Met gedroogde tomaat en pesto van rucola en Rispens schapenkaas

Gepofte pastinaken

Met mosterd, boerenkool en zilverui

Tarte tatin van witlof

Met Achels blauw en compote van appel en Calvados

Panna cotta van banaan

Met mango, melocake van hibiscus en kokos


Kazen van L’amuse ipv dessert 5,- supplement

5 gangen **

62,-

4 gangen *

52,-

3 gangen

42,-

Classic

Voor/tussengerechten

Zeeuwse oesters

3,50 /3,95 st.

Klassiek, per stuk € 3,50 / Oosterse wijze, per stuk € 3,95

Buffelmozzarella

17,-

Met Coppa di Parma en pesto van rucola en Rispens schapenkaas

Tom kha kai van pompoen

17,-

Met ravioli van koolrabi en Argentijnse gamba

Krokante kalfszwezerik

23,-

Met gebraden bloemkool, macadamia en balsamico

Hoofdgerechten

Vis van het seizoen

Dagprijs

Lengfilet

30,-

Lengfilet met langoustine, parel couscous en saus langoustine

Veluwse boerderij eend

28,-

Met pruim, appel en Calvados

Tarte tatin van witlof

25,-

Met pastinaken, Achels blauw en compote van appel en Calvados

Bijgerecht:

5,95

Ambachtelijke frites met huisgemaakte mayonaise

Nagerechten

Kazen van L’amuse

17,-

Met dadelcake en notenvijgenbrood

Eclair

12,-

Met melkchocolade, blauwe bes, hazelnoot en gezouten karamel