We bestaan 2 jaar!

Daar zijn wij trots op. Daarom trakteren wij u met een korting op het menu met onze mooiste gerechten van afgelopen jaar

B

ij Restaurant Inheems presenteren we met trots twee heerlijke menu-opties: het Chef's menu en het Classic menu.

Bij Restaurant Inheems hebben we een voorkeur voor de Franse culinaire traditie. Onze passie is u de meest heerlijke en smaakvolle gerechten te serveren.

We hechten hierbij veel waarde aan het gebruik van lokale en seizoens­gebonden ingrediënten. Op die manier kunnen we de pure smaken behouden en willen we u een bijzondere culinaire ervaring bezorgen.

Elk maand laten wij u graag genieten van een nieuw Chef’s menu.

Het Chef’s menu koken we ook geheel vegetarisch. We houden zoveel mogelijk rekening met diëten en allergieën.

2 jarig jubileum menu

Tartaar en geschroeide Noordzee makreel

Met tomatenbouillon, Njuda en watermeloen

Gelakte aubergine

Met een salade van gamba, komkommer en kokos

Ravioli van oude Beemster

Met saus van morille, bundelzwam en dragon

BBQ short rib van het Palmesteyn rund

Met Hollandse asperges en mosterd Hollandaise

Hangop van yuzu

Met luchtige mousse van passievrucht en pistache

Kazen van L’amuse ipv dessert 5,- supplement

5 gangen jubileum menu € 55,- (ipv 67,-)
Dit menu serveren wij de hele maand mei

Vegetarisch 2 jarig jubileum menu

Burrata

Met tomatenbouillon, watermeloen en gedroogde tomaat

Gelakte aubergine

Met edamame, komkommer en kokos

Ravioli van oude Beemster

Met saus van morille, bundelzwam en dragon

Hollandse asperges

Met rösti van aardappel en mosterd hollandaise

Hangop van yuzu

Met luchtige mousse van passievrucht en pistache

Kazen van L’amuse ipv dessert 5,- supplement

5 gangen jubileum menu € 55,- (ipv 67,-)
Dit menu serveren wij de hele maand mei

Classic

Voor/tussengerechten

Oesters Zeeuwse Creuse

19,50 / 39,-

6st 19,50 12st 39,-

Spicy steak tartaar

17,-

Met crème van dragon en krokante aardappel

Gemarineerde zalm

18,-

Met Hollandse asperges en zacht gegaarde eidooier

Geroosterde coquilles

21,-

Met knolselderij, ossenstaart en hazelnoot

Hoofdgerechten

Vis van het seizoen

Dagprijs

Gebraden wilde tarbot

35,-

Met Opperdoezer ronde en kappertjes

Hollandse asperges

26,-

Met een rösti van aardappel en Hollandaise

Zachtgegaarde kalfssukade

29,-

Met krokante zwezerik en mosterd

Bijgerecht:

5,75

Ambachtelijke frites met huisgemaakte mayonaise

Nagerechten

Kazen van L’amuse

16,-

Met dadelcake en notenvijgenbrood

Roomijs van pecan en karamel

11,-

Met Haagsche Hopjes en Kahlua

Ingelegde rabarber

11,-

Met Lambada aardbeien, roze peper en yoghurt ijs