Chef's en Classics menu
nu slechts € 55,-
Geldig op dinsdag, woensdag en
donderdag tot en met 17 april 2025.
ij Restaurant Inheems presenteren we met trots twee heerlijke menu-opties: het Chef's menu en het Classic menu.
Bij Restaurant Inheems hebben we een voorkeur voor de Franse culinaire traditie. Onze passie is u de meest heerlijke en smaakvolle gerechten te serveren.
We hechten hierbij veel waarde aan het gebruik van lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Op die manier kunnen we de pure smaken behouden en willen we u een bijzondere culinaire ervaring bezorgen.
Elk maand laten wij u graag genieten van een nieuw Chef’s menu.
Het Chef’s menu koken we ook geheel vegetarisch. We houden zoveel mogelijk rekening met diëten en allergieën.

Chef's menu
In zoutkorst gegaarde rode biet
Met geschroeide Skrei, crème van oester en dragon
Buffelmozzarella
Met gedroogde tomaat en pesto van rucola en Rispens schapenkaas
Geschroeide kwartel
Met fregola, boerenkool en saus morille
BBQ geroosterde kalfsribeye
Met terrine van knolselderij, gekonfijte sjalot en mosterd
Panna cotta van banaan
Met mango, melocake van hibiscus en kokos
Kazen van L’amuse i.p.v. dessert (5,- supplement)
5 gangen **
69,-
4 gangen *
58,-
3 gangen
47,-
vegetarisch
In zoutkorst gegaarde rode biet
Met wakame en bundelzwam
Buffelmozzarella
Met gedroogde tomaat en pesto van rucola en Rispens schapenkaas
Gepofte pastinaken
Met mosterd, boerenkool en zilverui
Tarte tatin van witlof
Met Achels blauw en compote van appel en Calvados
Panna cotta van banaan
Met mango, melocake van hibiscus en kokos
Kazen van L’amuse ipv dessert 5,- supplement
5 gangen **
62,-
4 gangen *
52,-
3 gangen
42,-


Classic
Voor/tussengerechten
Zeeuwse oesters
3,50 /3,95 st.
Klassiek, per stuk € 3,50 / Oosterse wijze, per stuk € 3,95
Buffelmozzarella
17,-
Met Coppa di Parma en pesto van rucola en Rispens schapenkaas
Tom kha kai van pompoen
17,-
Met ravioli van koolrabi en Argentijnse gamba
Krokante kalfszwezerik
23,-
Met gebraden bloemkool, macadamia en balsamico
Hoofdgerechten
Vis van het seizoen
Dagprijs
Lengfilet
30,-
Lengfilet met langoustine, parel couscous en saus langoustine
Veluwse boerderij eend
28,-
Met pruim, appel en Calvados
Tarte tatin van witlof
25,-
Met pastinaken, Achels blauw en compote van appel en Calvados
Bijgerecht:
5,95
Ambachtelijke frites met huisgemaakte mayonaise
Nagerechten
Kazen van L’amuse
17,-
Met dadelcake en notenvijgenbrood
Eclair
12,-
Met melkchocolade, blauwe bes, hazelnoot en gezouten karamel