Chefs's en Classics menu

B

ij Restaurant Inheems presenteren we met trots twee heerlijke menu-opties: het Chef's menu en het Classic menu.

Bij Restaurant Inheems hebben we een voorkeur voor de Franse culinaire traditie. Onze passie is u de meest heerlijke en smaakvolle gerechten te serveren.

We hechten hierbij veel waarde aan het gebruik van lokale en seizoens­gebonden ingrediënten. Op die manier kunnen we de pure smaken behouden en willen we u een bijzondere culinaire ervaring bezorgen.

Elk maand laten wij u graag genieten van een nieuw Chef’s menu.

Het Chef’s menu koken we ook geheel vegetarisch. We houden zoveel mogelijk rekening met diëten en allergieën.

Chef's menu

Geschroeide tonijn ‘a la nicoise’

Met ansjovis en basilicum

Gnocchi van pompoen

Met Belper Knolle, winterpostelein en saus van morille

Winterkabeljauw ‘Skrei’

Met geroosterde poulpo, paprika en saus van rouille **

Zacht gegaarde kalfssukade

Met krokante zwezerik, bospeen en ui

Crémeux van mandarijn

Met pistache en Bastogne

Kazen van L'amuse in plaats van dessert, €5 supplement

3 gangen

45,-

4 Gangen *

56,-

5 Gangen **

67,-

6 gangen

75,-

vegetarisch

Gemarineerde artisjok

Met tomaat, zwarte olijf en basilicum

Gnocchi van pompoen

Met Belper Knolle, winterpostelein en saus van morille

Crème van topinamboer

Met tosti Oude Beemster en hazelnoot

Geroosterde spitskool

Met saus van paprika, harissa en feta

Kazen van L’amuse

Met dadelcake en notenvijgenbrood

Cremeux van mandarijn

Met pistache en Bastogne

Kazen van L'amuse in plaats van dessert, €5 supplement

3 gangen

40,-

4 gangen **

50,-

5 gangen **

60,-

6 gangen

70,-

Classic

Voor/tussengerechten

Oesters Zeeuwse creuse

6st 19,50 / 12st 39,-

Steak tartaar*

17,-

Met truffelcrème, zacht gegaarde eidooier en cornichons

Gemarineerde artisjok

16,-

Met tomaat, zwarte olijf en basilicum

Geroosterde coquilles

21,-

Met bereidingen van aardpeer, ossenstaart en hazelnoot

* Ook als hoofdgerecht te bestellen

26,-

Met ambachtelijke friet

Hoofdgerechten

Vis van het seizoen

Dagprijs

Geroosterde spitskool

25,-

Met saus van paprika, harissa en feta

Gebraden wilde tarbot

35,-

Met Opperdoezer ronde en kappertjes

Gebraden tamme eendenborst

28,-

Met polenta, groene kool en jus van koffie en kerrie

Ambachtelijke friet

5,75

Met huisgemaakte mayonaise

Nagerechten

Kazen van L’amuse

16,-

Met vijgencompote en dadelcake

Baba au rhum

11,-

Met compote van ananas en vanille