Chef's en Classics menu

B

ij Restaurant Inheems presenteren we met trots twee heerlijke menu-opties: het Chef's menu en het Classic menu.

Bij Restaurant Inheems hebben we een voorkeur voor de Franse culinaire traditie. Onze passie is u de meest heerlijke en smaakvolle gerechten te serveren.

We hechten hierbij veel waarde aan het gebruik van lokale en seizoens­gebonden ingrediënten. Op die manier kunnen we de pure smaken behouden en willen we u een bijzondere culinaire ervaring bezorgen.

Elk maand laten wij u graag genieten van een nieuw Chef’s menu.

Het Chef’s menu koken we ook geheel vegetarisch. We houden zoveel mogelijk rekening met diëten en allergieën.

Chef's menu

Gemarineerde tartaar van tonijn

Met krokante wafel, venkel en kappertjes

Terrine van tam gevogelte

Met kweepeer, pruim en brioche

Ravioli

Gevuld met paddenstoelen, krokante enoki en pompoen saus

Gebraiseerde kalf

Met hachee, geroosterde bieten en krokante aardappel

Tarte tatin van appel

Met advocaat en crumble van boterkoek en citroen

Kazen van L'Amuse i.p.v. dessert (€5,- supplement)

5 gangen **

67,-

4 gangen *

56,-

3 gangen

45,-

vegetarisch

Gemarineerde artisjok

Met crème van artisjok, venkel en kappertjes

Geroosterde biet

Met mierikswortel, mosterdblad en mosterdvinaigrette

Ravioli gevuld

Met paddenstoel, krokante enoki en saus van pompoen

Spitskool uit de oven

Met saus van paprika en harissa en feta

Tarte tatin van appel

Met advocaat en crumble van boterkoek en citroen

Kazen van L'Amuse i.p.v. dessert (€5,- supplement)

5 gangen **

62,-

4 gangen *

52,-

3 gangen

42,-

Classic

Voor/tussengerechten

Zeeuwse oesters

Vanaf 3,50 p.s.

Klassiek, per stuk 3,50 Oosterse wijze, per stuk 3,95

Gemarineerde tartaar van tonijn

17,-

Met krokante wafel, venkel en kappertjes

Bisque van kreeft

19,-

Met Noordzeekrab en tosti van gamba

Steak tartaar

17,-

Met truffelcrème, zacht gegaarde eidooier en cornichons

Hoofdgerechten

Vis van het seizoen

Dagprijs

Tarbot

32,-

Met boleten, crumble van hazelnoot en saus paddenstoel

Spitskool uit de oven

26,-

Met saus van paprika en harissa en feta

Wilde eend

32,-

Met gepekelde biet, pruim, polenta en jus van zwarte peper

Steak tartaar

26,-

Met truffelcrème, zacht gegaarde eidooier en cornichons

Bijgerecht

5,95

Ambachtelijke friet met huisgemaakte mayonaise

Nagerechten

Kazen van L’amuse

17,-

Met dadelcake en notenvijgenbrood

Kniepertje

11,-

Met koffie, gepocheerde peer en mascarpone