Chefs's en Classics menu

I n h e e m s

B

ij Restaurant Inheems presenteren we met trots twee heerlijke menu-opties: het Chef's menu en het Classic menu.

Bij Restaurant Inheems hebben we een voorkeur voor de Franse culinaire traditie. Onze passie is u de meest heerlijke en smaakvolle gerechten te serveren.

We hechten hierbij veel waarde aan het gebruik van lokale en seizoens­gebonden ingrediënten. Op die manier kunnen we de pure smaken behouden en willen we u een bijzondere culinaire ervaring bezorgen.

3 gangen

42,-

4 Gangen *

53,-

5 Gangen **

64,-

Chef's menu

Elk maand laten wij u graag genieten van een nieuw Chef’s menu.

Het Chef’s menu koken we ook geheel vegetarisch. We houden zoveel mogelijk rekening met diëten en allergieën.

Dun gesneden zeebaars

Met pompoenchutney, Ras el Hanout en passievrucht dressing

Gelakte aubergine

Met een salade van gamba, komkommer en kokos

Zacht gegaarde eendenbout

Met spitskool, shiitake en bonito

Kalfsribeye van de bbq

Met Opperdoezer ronde, mosterd en knolselderij

Framboos

Met lychee, rozen en basilicum

vegetarisch

Salade van witlof

Met knolselderij, truffelcrème en zacht gegaarde eidooier

Gelakte aubergine

Met edamame, komkommer en kokos

Geroosterde spitskool

Met shiitake en sesamvinaigrette

Tarte tatin van rode ui

Met rode bes, Époisse en balsamico

Framboos

Met lychee, rozen en basilicum

INHEEMS

Classics

Voor/tussengerechten

Gelakte aubergine

17,-

Met een salade van gamba, komkommer en kokos

Steak tartaar

17,-/27,-

Met truffelcrème, zacht gegaarde eidooier en cornichons

Kalfszwezerik

22,-

Met crème van geroosterde bloemkool en zure bom

Hoofdgerechten

Vis van de dag

Dagprijs

Tarte tatin van rode ui

24,-

Met rode bes, Époisse en balsamico

Geroosterde tamme eendenborst

29,-

Met gele biet, polenta en jus van koffie en kerrie

Nagerechten

Crémeux van mandarijn

11,-

Met bastogne, vanille en tonkaboon

Kazen van L’amuse

16,-

Met vijgencompote en dadelcake