TEAM
I n h e e m s
elkom bij Restaurant Inheems! Ons team staat klaar om u een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen. We stellen ze graag aan u voor.
Bas Pieterse
Chef-kok / eigenaar van restaurant Inheems
Op 41-jarige leeftijd werd Bas' droom werkelijkheid. Hij nam in mei 2022 het prachtige restaurant aan de Zandvoortselaan in Heemstede over.
Al sinds zijn 16e is Bas actief in de horeca. Zijn carrière begon bij restaurant Molen 'de Jonge Dikkert' in Amstelveen, waar hij als leerling werd opgeleid tot chef-kok. Na vele stages bij gerenommeerde sterrenzaken in het buitenland en 7 geweldige jaren als chef-kok, nam Bas de stap om zijn eigen restaurant, Inheems te runnen.
Bas staat bekend om zijn gerechten met volle smaken, waarbij hij culinaire invloeden van over de hele wereld combineert met heerlijke Hollandse producten, allemaal gekookt vanuit een klassieke Franse basis.
Samen met zijn vrouw, Natalja van den Berge/Pieterse, verwelkomt Bas u graag in zijn restaurant Inheems.
Natalja van den Berge-Pieterse
Gastvrouw
Natalja is getrouwd met de eigenaar van restaurant Inheems, Bas Pieterse.
Ze is al vanaf haar 16e werkzaam in de horeca. Haar horeca-opleiding volgde Natalja aan de Da Costastraat in Amsterdam. Hierna heeft ze bij vele gerenommeerde restaurants in Amsterdam gewerkt. Op haar indrukwekkende cv prijken namen als de Vijff Vlieghen, de Oesterbar, het Tuynhuys, de Jonge Dikkert in Amstelveen en het Heerenhuis in Wijdewormer.
Met haar ervaring en enthousiasme doet Natalja eer aan haar functie van gastvrouw. Ze is dan ook een drijvende kracht achter het succes van restaurant Inheems. Samen met Bas blijft zich voortdurend inzetten om de culinaire lat steeds hoger te leggen.
Esther Tindal
Gastvrouw/Sommelier
Esther is samen met Natalja het gezicht van restaurant Inheems. Zij is vanaf het eerste moment betrokken geweest bij de opbouw van ons prachtige restaurant. Esther heeft een klassieke opleiding genoten, onder andere in het prestigieuze Hotel de l'Europe in Amsterdam. Ze heeft een buitengewone interesse in de meest bijzondere wijnen, zowel uit de nieuwe als de oude wereld. Haar vakkennis is van een hoog niveau, en als sommelier is ze verantwoordelijk voor het samenstellen van onze wijnkaart en het selecteren van de arrangementwijnen bij onze menu's.
Esther wordt gekenmerkt door haar betrouwbaarheid, loyaliteit en professionaliteit. Ze is een zeer gewaardeerde kracht waar we altijd op kunnen bouwen.
Tristan den Heijer
Keuken
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe aanwinst in de keuken van restaurant Inheems. Tristan is onze enthousiaste 20-jarige leerling-kok op niveau 3. Hij volgt een opleiding tot zelfstandig werkend kok aan het ROC Amsterdam.
In onze keuken zal Tristan zijn volgende stappen zetten in zijn carrière om aan het einde van dit schooljaar zijn diploma in ontvangst te mogen nemen. Hij is een hardwerkende en sociale collega die een positieve werksfeer creëert. Tristan heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en is in korte tijd al een zeer betrouwbare kracht geworden.