TEAM

I n h e e m s

W

elkom bij Restaurant Inheems! Ons team staat klaar om u een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen. We stellen ze graag aan u voor.

Bas Pieterse

Chef-kok / eigenaar van restaurant Inheems

Op 41-jarige leeftijd werd Bas' droom werke­lijkheid. Hij nam in mei 2022 het prachtige restaurant aan de Zandvoortselaan in Heemstede over.

Al sinds zijn 16e is Bas actief in de horeca. Zijn carrière begon bij restaurant Molen 'de Jonge Dikkert' in Amstelveen, waar hij als leerling werd opgeleid tot chef-kok. Na vele stages bij gerenom­meerde sterrenzaken in het buitenland en 7 geweldige jaren als chef-kok, nam Bas de stap om zijn eigen restaurant, Inheems te runnen.

Bas staat bekend om zijn gerechten met volle smaken, waarbij hij culinaire invloeden van over de hele wereld combineert met heerlijke Hollandse producten, allemaal gekookt vanuit een klassieke Franse basis.

Samen met zijn vrouw, Natalja van den Berge/Pieterse, verwelkomt Bas u graag in zijn restaurant Inheems.

Natalja van den Berge-Pieterse

Gastvrouw

Natalja is getrouwd met de eigenaar van restaurant Inheems, Bas Pieterse.

Ze is al vanaf haar 16e werkzaam in de horeca. Haar horeca-opleiding volgde Natalja aan de Da Costastraat in Amsterdam. Hierna heeft ze bij vele gerenommeerde restaurants in Amsterdam gewerkt. Op haar indrukwekkende cv prijken namen als de Vijff Vlieghen, de Oesterbar, het Tuynhuys, de Jonge Dikkert in Amstelveen en het Heerenhuis in Wijdewormer.

Met haar ervaring en enthousiasme doet Natalja eer aan haar functie van gastvrouw. Ze is dan ook een drijvende kracht achter het succes van restaurant Inheems. Samen met Bas blijft zich voortdurend inzetten om de culinaire lat steeds hoger te leggen.

Lux Mense

Keuken

Lux is een enthousiaste 20-jarige leerling niveau 3 in de keuken bij restaurant Inheems. Ze volgt een opleiding als zelfstandig werkend kok aan het ROC Amsterdam.

Haar verantwoordelijkheid in onze restaurant omvat het bereiden van koude voorgerechten en desserts.

Naast haar culinaire vaardigheden heeft Lux een uitmuntend gevoel voor presentatie, waardoor haar gerechten niet alleen een genot zijn voor de smaakpapillen, maar ook een lust voor het oog.

Met haar vriendelijke persoonlijkheid en teamgeest is Lux geliefd bij haar collega's en creëert ze een positieve werksfeer in de keuken.

Olha Kulyk

Keuken

Olha is 37 jaar, geboren en getogen in Kharkov, Oekraïne 

Sinds april 2022 woont ze in Heemstede, na een moedige vlucht met haar zoon. Bij restaurant Inheems vond Olha een warm welkom en een plek waar ze zich thuis voelt. In de keuken ontpopt ze zich als een ware aanwinst, dankzij haar onvermoeibare inzet en aangename karakter. 

Olha's verhaal is een inspirerend voorbeeld van veerkracht en doorzettingsvermogen. Met haar toewijding en talenten is ze een waardevolle aanvulling op ons team.