Restaurant Inheems - Culinaire
Verwennerij in Heemstede
elkom bij Restaurant Inheems, hét restaurant waar u kunt genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring in Heemstede. Bij ons draait alles om lekker eten, gezelligheid en een warm welkom.
Kom binnen in onze gezellige zaak en laat u verrassen door de overheerlijke gerechten die onze chef-kok Bas Pieterse met liefde bereid.

Ervaar Onze Culinaire Creaties
in Heemstede
Een Gezellige Plek in
Heemstede
Reserveer Nu voor een Onvergetelijke Avond in Heemstede
Wilt u een avond vol culinaire verwennerij in Heemstede? Reserveer dan nu uw tafel bij Restaurant Inheems en laat ons u verwennen met heerlijk eten en uitstekende gastvrijheid. Of het nu gaat om een intiem etentje, een gezellig samenzijn of een feestelijke gelegenheid, ons enthousiaste team staat klaar om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Ontdek zelf waarom Restaurant Inheems bekend staat als dé culinaire hotspot in Heemstede.
Onze menu's
Kom eten bij Restaurant Inheems en proef de verrukkelijke variatie aan onze gerechten. Laat je verrassen door ons Chef's menu met 3, 4 of 5 gangen, of ga voor de onweerstaanbare klassiekers onder "Classics". Een culinair avontuur dat je smaakpapillen betovert in een gezellige en gastvrije sfeer.
Chef's menu
USA steak van de BBQ
Met Hollandse asperges, runderwang en gnocchi van Parmezaan
Terrine van knolselderij
Met een beurre blanc van paling, zalmkuit en groene shiso
Ravioli
Met Noordzeekrab, gazpacho en tosti van gamba
Gemarineerde zeebaars ‘tiradito’
Met pompoenchutney en passievrucht
Crémeux van mandarijn
Met vanille en tonkaboon
Kazen van L’Amuse in plaats van dessert – supplement € 5,-
Classics
Voor/tussengerechten
Zeeuwse oesters
3,75 /3,95 st.
Klassiek, per stuk € 3,75 / Oosterse wijze, per stuk € 3,95
Hollandse asperge
18,-
Met hoeve ei, gerookte zalm en Hollandaise
Krokante kalfszwezerik
23,-
Met gebraden bloemkool, macadamia en balsamico
Lamsham
17,-
Met ingelegde tomaat, groene asperge, tabouleh en Ras el hanout
Hoofdgerechten
Vis van het seizoen
Dagprijs
Parmezaangnocchi
25,-
Met zomertruffel, paddenstoel en saus van morille
Veluwse boerderij eend
28,-
Met pruim, appel en Calvados
Wilde zeebaars
31,-
Met Hollandse asperges, lamsoor en saus langoustine
Bijgerecht:
5,95
Ambachtelijke frites met huisgemaakte mayonaise
Nagerechten
Hollandse aardbeien
12,-
Met witte chocolade en zuurstok
Kazen van L’amuse
17,-
Met dadelcake en notenvijgenbrood