Restaurant Inheems - Culinaire
Verwennerij in Heemstede
elkom bij Restaurant Inheems, hét restaurant waar u kunt genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring in Heemstede. Bij ons draait alles om lekker eten, gezelligheid en een warm welkom.
Kom binnen in onze gezellige zaak en laat u verrassen door de overheerlijke gerechten die onze chef-kok Bas Pieterse met liefde bereid.

Ervaar Onze Culinaire Creaties
in Heemstede
Een Gezellige Plek in
Heemstede
Reserveer Nu voor een Onvergetelijke Avond in Heemstede
Wilt u een avond vol culinaire verwennerij in Heemstede? Reserveer dan nu uw tafel bij Restaurant Inheems en laat ons u verwennen met heerlijk eten en uitstekende gastvrijheid. Of het nu gaat om een intiem etentje, een gezellig samenzijn of een feestelijke gelegenheid, ons enthousiaste team staat klaar om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Ontdek zelf waarom Restaurant Inheems bekend staat als dé culinaire hotspot in Heemstede.
Onze menu's
Kom eten bij Restaurant Inheems en proef de verrukkelijke variatie aan onze gerechten. Laat je verrassen door ons Chef's menu met 3, 4 of 5 gangen, of ga voor de onweerstaanbare klassiekers onder "Classics". Een culinair avontuur dat je smaakpapillen betovert in een gezellige en gastvrije sfeer.
Chef's menu
‘Wortel’ specerijen
Mandarijn en witte chocolade
Veluwse eend
Met pruim, witlof, appel en Calvados
Gemarineerde zalm
Met een cannelloni van rettich, jalapeno en groene shiso
Gebraiseerde bloemkool
Met balsamico vinaigrette, macadamia en krokante kalfszwezerik
Argentijnse gamba
Met salade van cous cous, Vadouvan en krokante kippenhuid
Kazen van L’amuse ipv dessert 5,- supplement
Classics
Voor/tussengerechten
Zeeuwse oesters
Vanaf 3,50 p.s.
Klassiek, per stuk 3,50 Oosterse wijze, per stuk 3,95
Tom kha kai van pompoen
17,-
Met ravioli van koolrabi en Argentijnse gamba
Krokante wafel
18,-
Met dungesneden kalfsmuis, tonijn, venkel en kappertjes
Krokante kalfszwezerik
23,-
Met gebraden bloemkool, macadamia en balsamico
Hoofdgerechten
Vis van het seizoen
Dagprijs
Tarte tatin van witlof
25,-
Met pastinaken, Achels blauw en compote van appel en Calvados
Simmentaler runder ribeye (220 gr)
36,-
Met boleten, bimi en jus rode wijn
Gebraden zeeduivel
31,-
Met Bloemendaalse gele, zalmkuit en botersaus
Bijgerecht:
5,95
Ambachtelijke frites met huisgemaakte mayonaise
Nagerechten
Eclair
11,-
Met blauwe bes, hazelnoot en gezouten karamel
Kazen van L’amuse
17,-
Met dadelcake en notenvijgenbrood