Restaurant Inheems - Culinaire
Verwennerij in Heemstede
elkom bij Restaurant Inheems, hét restaurant waar u kunt genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring in Heemstede. Bij ons draait alles om lekker eten, gezelligheid en een warm welkom.
Kom binnen in onze gezellige zaak en laat u verrassen door de overheerlijke gerechten die onze chef-kok Bas Pieterse met liefde bereid.
Ervaar Onze Culinaire Creaties
in Heemstede
Een Gezellige Plek in
Heemstede
Reserveer Nu voor een Onvergetelijke Avond in Heemstede
Wilt u een avond vol culinaire verwennerij in Heemstede? Reserveer dan nu uw tafel bij Restaurant Inheems en laat ons u verwennen met heerlijk eten en uitstekende gastvrijheid. Of het nu gaat om een intiem etentje, een gezellig samenzijn of een feestelijke gelegenheid, ons enthousiaste team staat klaar om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Ontdek zelf waarom Restaurant Inheems bekend staat als dé culinaire hotspot in Heemstede.
Onze menu's
Kom eten bij Restaurant Inheems en proef de verrukkelijke variatie aan onze gerechten. Laat je verrassen door ons Chef's menu met 3, 4 of 5 gangen, of ga voor de onweerstaanbare klassiekers onder "Classics". Een culinair avontuur dat je smaakpapillen betovert in een gezellige en gastvrije sfeer.
Chef's menu
Zalm
Met nori, wasabi, komkommer en Granny Smith
Zacht gegaarde kalf ‘ossobuco style’
Met merg, polenta en gremolata
Noordzee scholfilet
Met mosselen, prei en beurre blanc van mossel**
Melkchocolade
Met bramen, gezouten karamel en pinda
Gemarineerde tomaat
Met crème van geroosterde paprika, buffelmozzarella en kappertjes*
Bijgerecht
5,95
Ambachtelijke friet met huisgemaakte mayonaise
Kazen van L'amuse in plaats van dessert (5,- supplement)
Classics
Voor/tussengerechten
Zeeuwse oesters
3,50 /3,95 st.
Klassiek, per stuk 3,50 / Oosterse wijze, per stuk 3,95
Steak tartaar
17,-
Met truffelcrème, zacht gegaarde eidooier en cornichons
Geroosterde coquilles
21,-
Met topinamboer en ossenstaart
Gemarineerde tomaat
16,-
Met crème van geroosterde paprika, buffelmozzarella en kappertjes
Hoofdgerechten
Wilde eend
32,-
Met gepekelde biet, pruim, polenta en jus van zwarte peper
Vis van het seizoen
Dagprijs
Steak tartaar
26,-
Met truffelcrème, zacht gegaarde eidooier en cornichons
Noordzee grietfilet
31,-
Met boleten en crumble van hazelnoot, saus paddenstoel
Gebraden knolselderij
26,-
Met een crème van knolselderij en tempura van oesterzwam
Bijgerecht
5,95
Ambachtelijke friet met huisgemaakte mayonaise
Nagerechten
Kniepertje
11,-
Met koffie, gepocheerde peer en mascarpone
Kazen van L’amuse
17,-
Met dadelcake en notenvijgenbrood