Restaurant Inheems

H e e m s t e d e

W

elkom bij restaurant Inheems, gelegen in het charmante Heemstede, waar we u graag verwelkomen voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Bij ons draait het allemaal om het genieten van heerlijk eten, het voeren van goede gesprekken en het creëren van kostbare herinneringen.

Stap ons warme en gastvrije restaurant binnen en voel meteen de gezellige sfeer. We willen dat u zich bij ons meteen thuis voelt, en daar doen we ons uiterste best voor.

Onze gepassioneerde chef-kok Bas Pieterse gaat altijd tot het uiterste om de grenzen te verleggen en vernieuwende gerechten te bedenken. Het draait allemaal om het streven naar perfectie in elk detail, zodat elke hap die u neemt een ware smaaksensatie is.
Of u nu op zoek bent naar een intiem diner voor twee, een gezellige maaltijd met vrienden of een bijzondere gelegenheid met familie, bij restaurant Inheems heten we u van harte welkom. Ons doel is om u te laten genieten van een culinaire reis die al uw zintuigen zal prikkelen en uw smaakpapillen zal verwennen.

In onze keuken brengen we met veel plezier de verfijnde technieken van de Franse culinaire traditie samen met creatieve twists. Het resultaat is een reeks smaakvolle gerechten. Onze ambitie is om een harmonie van smaken en texturen te creëren, zodat we onze gasten kunnen trakteren op een unieke en onvergetelijke culinaire ervaring.

Onze Specialiteiten

Onze binnentuin is bij goed weer, elke dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 17.30 uur, voor een heerlijke borrel of mocktail.

Lees meer

Geniet elke maand van een ander Chef's menu. Ook vegetarisch te bestellen. We houden rekening met diëten en allergieën.

Lees meer

Stel uw eigen menu samen met de favoriete gerechten van onze chef-kok Bas Pieters. Welke gerechten hebben uw voorkeur?

Lees meer